GRIP&GLANS-team.

Ontmoet de gezichten achter GRIP&GLANS


Nardi Steverink.

Programmaleider

Hoe leven mensen gezond en gelukkig? Wat kunnen we zelf hierin doen? Wat kunnen we voor elkaar doen? Wat kan de samenleving doen? Met de antwoorden op deze vragen kunnen we samen werk maken van “grip” en “glans” voor zoveel mogelijk mensen.Martine Goedendorp.

Onderzoeker

GRIP&GLANS is een mooie en toegankelijke cursus. Als coördinator en medeontwikkelaar van GRIP&GLANS met elkaar heb ik gezien dat de bijeenkomsten voor deelnemers op diverse punten een meerwaarde zijn. Als onderzoeker vind ik het belangrijk dat van GRIP&GLANS ook wetenschappelijk de meerwaarde wordt aangetoond. Voor de GRIP&GLANS groepscursus is de effectiviteit al aangetoond. Ook voor de nieuwe ontwikkelingen “GRIP&GLANS met elkaar” en “Community Wise” gaan we dat doen.Henrike Elzen.

Trainer

Mijn hart ligt bij het werken met mensen. Ik wandel graag een stukje mee op iemands levensweg, waarbij ik de ander ondersteun door kennis over te dragen of (zelfmanagement)vaardigheden aan te leren, zodat de ander zelfstandig weer verder kan.

Ik ben al meer dan tien jaar betrokken bij GRIP&GLANS, heb inmiddels een groot aantal trainingen gegeven. Daarnaast ben ik ook betrokken (geweest) bij het opstellen en redigeren van cursus- en trainingsmateriaal.Judith van der Meché.

Trainer

Met mijn jarenlange ervaring als coach en trainer richt ik me op het bevorderen van zelfredzaamheid, leef-en werkplezier. Door het inzetten van een breed scala aan methodieken, o.a. Grip & Glans, Rots-& Water, systemisch coachen en voice dialoog komen we samen tot mooie resultaten en maken mensen prachtige stappen.

G&G geeft mensen op een ongedwongen manier net dat zetje in de rug om zelf aan de slag te gaan om hun eigen leefplezier te bevorderen. De cursus is laagdrempelig, gezellig en laat ieder in zijn eigen waarde. Echt een cadeautje voor jezelf om wat meer uit het leven te halen!Nieske van Sichem.

Trainer

Ik ben sinds 2013 betrokken bij G&G en ben in de loop der jaren alleen maar enthousiaster geworden over de kracht ervan. Elke keer vind ik het heel mooi om mede dankzij het programma een sfeer van openheid en vertrouwen te kunnen creëren in een groep. Daarnaast zie je steeds weer dat de deelnemers meer zelfvertrouwen krijgen, zich bewuster worden van hun eigen kunnen en positiever naar hun toekomst gaan kijken.Nadia Akkerman.

Projectmedewerker

Voor dit prachtige programma voer ik diverse onderzoeks- en communicatiewerkzaamheden uit. Zo heb ik bijvoorbeeld deze website gemaakt maar houd ik me ook bezig met dataverwerking, literatuuronderzoek en het afnemen van interviews. Een echt manusje-van-alles dus!

Ik krijg er energie van om mensen te spreken die door GRIP&GLANS zelfvertrouwen hebben gekregen en weer zin hebben in de dag van morgen. Het is een voorrecht om hier samen met zo'n fijn team aan mee te mogen werken.


Interventies.

Binnen het GRIP&GLANS® Programma zijn tot nu toe twee interventies ontwikkeld, die wetenschappelijk zijn geëvalueerd en effectief gebleken: De GRIP&GLANS-groepscursus en de GRIP&GLANS-huisbezoeken.

Bekijk Interventies