Nieuwe trainingsdata GRIP&GLANS – 2023

Nardi SteverinkActueelLeave a Comment

In de komende periode worden er weer (tweedaagse) GRIP&GLANS-docententrainingen en een verkorte coach-training aangeboden!

De tweedaagse GRIP&GLANS-docententrainingen zijn bedoeld voor professionals die aangesloten zijn bij een GRIP&GLANS-organisatie en de GRIP&GLANS-groepscursus aan cliënten willen gaan aanbieden. De trainingen zullen plaatsvinden in Zwolle of Groningen en duren beide dagen van 9.00u tot 17.00u. De training gaat door bij minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers.

  1. Docententraining op dinsdag 13 en woensdag 14 juni 2023 (locatie: Zwolle)
    Aanmelden kan tot 14 mei 2023, via info@gripenglans.nl.
  2. Docententraining op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober 2023 (locatie: Groningen)
    Aanmelden kan tot 14 september 2023, via info@gripenglans.nl.

Voor meer informatie over de docententraining, klik hier.

De eendaagse verkorte GRIP&GLANS-coach-training is bedoeld voor professionals die al getraind zijn tot G&G-docent en de interventie huisbezoeken willen gaan inzetten. De training zal plaatsvinden op 21 november 2023 in Groningen en duurt van 9.00u tot 17.00u. De training gaat door bij minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers. Aanmelden kan tot 24 oktober 2023, via info@gripenglans.nl. Voor meer informatie over de verkorte coach-training, klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *