Drie manieren om eenzaamheid tegen te gaan in Groningen

Nardi SteverinkActueelLeave a Comment

In kader van de Week tegen Eenzaamheid is het netwerk Eensamen, Humanitas, WIJ Groningen en de Gemeente Groningen gestart met de campagne 3manieren.nl. Drie manieren om eenzaamheid tegen te gaan: UP!-gesprekken, GRIP&GLANS en Samen Vitaal.

In relatie tot deze campagne worden er in het najaar van 2022 meerdere GRIP&GLANS-groepscursussen aangeboden in Groningen. Dit zijn cursussen waar je blij van wordt. De cursus is voor mannen en vrouwen van 65 jaar of ouder. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van 2,5 uur plus een terug­komdag. Samen met anderen zoekt u antwoord op vragen als: Waar wordt u blij van? Waar haalt u energie uit? En hoe vindt u mensen met dezelfde interesse? Zo krijgt u grip op uzelf en glans op uw leven. Wilt u meer weten over de aangeboden cursussen in Groningen? Klik dan hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *