Nieuwe trainingsdata GRIP&GLANS – 2022

Nardi SteverinkActueelLeave a Comment

In de komende periode worden er weer (tweedaagse) GRIP&GLANS-docententrainingen en een verkorte coach-training aangeboden!

De tweedaagse GRIP&GLANS-docententrainingen zijn bedoeld voor professionals die de GRIP&GLANS-groepscursus aan cliënten willen gaan aanbieden. De trainingen zullen plaatsvinden in Zwolle of Groningen en duren beide dagen van 9.00u tot 17.00u. De training gaat door bij minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers.

  1. Docententraining op dinsdag 21 en woensdag 22 juni 2022 (locatie: Zwolle)
    Aanmelden kan tot 24 mei 2022, via info@gripenglans.nl.
  2. Docententraining op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober 2022 (locatie: Groningen)
    Aanmelden kan tot 8 september 2022, via info@gripenglans.nl.

Voor meer informatie over de docententraining, klik hier.

De eendaagse verkorte GRIP&GLANS-coach-training is bedoeld voor professionals die al getraind zijn tot G&G-docent en de interventie huisbezoeken willen gaan inzetten. De training zal plaatsvinden op 15 november 2022 in Zwolle en duurt van 9.00u tot 17.00u. De training gaat door bij minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers. Aanmelden kan tot 18 oktober 2022, via info@gripenglans.nl. Voor meer informatie over de verkorte coach-training, klik hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.