GRIP&GLANS-Kennisbijeenkomst 7 juni 2022

Nardi SteverinkActueelLeave a Comment

Op dinsdag 7 juni 2022 van 14.00 tot 17.00 uur vindt de Kennisbijeenkomst van GRIP&GLANS plaats! Deze bijeenkomst is bedoeld voor GRIP&GLANS-docenten en coaches die zich willen bijscholen in GRIP&GLANS. De bijeenkomst vindt plaats in Zwolle.

Programmaleider Nardi Steverink zal de bijeenkomst openen en je op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen GRIP&GLANS. Daarna laat Miriam Heijnders van Welzijn op Recept je zien op welke wijze Welzijn op Recept aansluit op GRIP&GLANS. Vervolgens ga je samen met andere deelnemers in groepen uiteen om ervaringen uit te wisselen.

Wil je deelnemen aan de Kennisbijeenkomst van GRIP&GLANS? Laat dit dan uiterlijk 17 mei 2022 weten via info@gripenglans.nl. Je krijgt dan te zijner te tijd het definitieve programma en meer informatie over de locatie toegestuurd. Deelname is gratis.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.